3 Mayıs 2009 Pazar

ANTALYA

biraz gecikmeli de olsa antalya gezimiz yazılmadan es geçilmemeli bence.
annenin iş için antalya da bulunması gerekince pazar sabahı erken saatlerde yola çıkıldı.kuzeyin yolda uyuması için dua edildi.kısa yolda yol yapım çalışmasına söylenildi(içimden küfür bile edildi-sevgilim duymadan)bu sayede yeşilova keşfedilmiş oldu.iyi de oldu-ne güzel yermiş meğer...kuzey kesinlikle araç koltuğuna ısınamadı.annesi ağlamalarına dayanamadı ve kuzeyi 4.5 saat kucağında taşıdı.bu sayede kuzey biraz uyudu.antalya ya girerken dev Atatürk büstü ve dev bayrak hayranlıkla bir kez daha seyredildi.eve girmeden meşhur kahvaltı mekanımıza geçildi.
herkesin fit ayrıca da mini etekli,askılı rengarenk ve bakımlı olması kıskanıldı bi dolu karar alındı.bunun üzerine geniş bir kahvaltı yapıldı:))kuzey çimlerin üzerine bırakıldı.papatya,çimen,deniz havası gibi unsurlar hafızaya kazındı.esen hafif rüzgardan korkuldu.
temiz hava çarpmış olacak ki geziye annanne evinde 3 saatlik uyku ile ara verildi.kahve için pınar teyze rahatsız edildi.fallaşıldı.(çok özlemişim)sonra hop yine dışarı.ilk istikamet 5M tabi ki.mothercare talan edildi.dönüp dönüp bi daha edildi.nefis bir yemek yendi burada.bitkin bi şekilde marks&spencer ın olduğu avm ye geçildi.(ki şehrin öbür ucunda)fazla birşey alınamadı.kilo vermeye karar verildi.anneanne evine dönüldü.anne evin boş olmasına üzüldü-belli etmedi.(anneanne şehir dışında)
pazartesi sabah anne işini halletti,eski iş yerini ziyaret etti sevgililerinin yanına döndü.antalya trafiğinden gözü korktu.
sadece doğal ürünlerin olduğu belennanın antalya mağazasından 3 torba doğal ürün aldık. kuzey kuşburnu ve elmaya bayıldı.harnup pekmezide dün akşam denendi.sonuç başarılı.zeytin ve zeytinyağının tadını anlatmaya bile gerek yok.daha neler var derseniz? burada sakız reçeli özel önerim.
koşa koşa geldik anne ve baba işe kuzeyim babannesine.

4 yorum:

Mon Petit Chou dedi ki...

o zaman sizi muhakkak buraya bekliyoruz, şehrin hemen dibinde ama bir o kadar da uzak bir yaşam alınımız var. her sabah uyandığımızda karşımızda deniz ve ağaçlar. duyamadım ne zaman bu hafta sonu mu? tamam bekliyoruz.

megoleman dedi ki...

of ya okudukça kıskandım.hemen gelelim desem,bi kahve içip dönmek için mesela...sanırım ışınlanmamız lazım.bizim yrimize duru kız derin derin çıkarsın keyfini.en kısa zamanda görüşmek üzere...

Mon Petit Chou dedi ki...

canım anneler günün kutlu olsun.

sevgilerle,

YAMAN EFE dedi ki...

Maşallah kuzuyabu kaçamak hepinize oral olmuştur ne güzel:)))