11 Nisan 2008 Cuma

erik çıktııııııı

yaşasın erik çıktı nihayet.tüm sene eriğin çıkmasını bekleyenlerdenim ben ve çıkınca da çatlayana kadar keyfini sürenlerden.tabii tuzla beraber.maalesef tuz yasak. erik keyfim yarım sürmek zorunda.ayaklarım ve ellerim fil hastalığına tutulmuş gibi şiştiği hatta şekil değiştirdiği için dr. umuz tuzu kesti.hadi elleri ayakları böyle hallettik.hiçbir pantalona sığmayan bedenime ne demeli.aynada kendimi hayretle izliyorum.sanki bu duruma gelmem 15 ay sürmedi bir gecede şişmiş uyandım...her şişman bayan gibi kendimi kandırmayı başarıyorum-gözlerin hala güzel leman,yüzün şişmemiş leman.saçların ne güzel parlıyor sanki gürleşmiş,...vs vs
oğlum,minik meleğim asli görevini yerine fazlasıyla getiriyor.tekmeliyor,yumrukluyor,dönüyor.annesi de oğlu biraz daha büyüsün ve zamanını beklesin diye dua ediyor.
kuzeyimin alış-verişleri maalesef babasına kaldı.maalesef diyorum çünkü yalnız olmayı hiç sevmez böyle işlerde.her akşam bişeyler daha almış olarak eve dönüyor.bayram çocukları gibi sevinerek açıyoruyz cicilerimizi.1 gece sergiliyoruz salonumuzda sonra hoooop dolaba. korkuyoruz nazardan.
82 gün sonra buluşmayı özlemle beklediğimiz oğlumla yunus,kuş ve deniz sesleri dinliyoruz.tavsiye ederiz.hakikaten sinirleri alınmış gibi dolaşıyorsunuz etrafta:))