11 Mart 2009 Çarşamba

genel gelişim

bol misafir kabul ediyoruz bu ara.kuzey 9200 gr ve 73 cm çıktı.az kilo almış dedi açs deki dr.ve ön bıngıldak hala açık olduğu için 1 ölçek supravit+ 3 damla d-vit verdi.birde erken sünnet düşünebilirmişiz.aslında düğün dernek hiç bize göre değil acaba yaptırıp geçsek anneanne ve babanneler ne der.4 dişle devam eden kuzeyim aniden 7 dişe sahip oldu. gecelerimiz çok zor geçiyor.nerde yatıyorum nerde kalkıyorum belli değil.meğer bundanmış yavrumun acısı. artık yemek olayını çok sıkı tutuyorum.saate(daha doğrusu psikopata) bağladım.habire bişeyler tıkıyorum ağzına. hemşirenin bana bir bakışı vardı unutamam...sanki aç bırakmışım...of dedim ya zor mevzu anne olmak.kuzum uyuyor hemen yatmalıyım ki akşam ki misafire garfield gibi gözükmeyeyim

4 yorum:

YAMAN EFE dedi ki...

Sağlıkları yerinde olsunda varsın kiloları düşük olsun.Boşver annesi yemeyen bebek çok zor ama elinden geldiğini yaptığınada eminim.Bizim minik kuzununda bıngıldağı erken kapananlardan,doktorlar söyleyecek laf bulurlar nasılsa:)Çorba içirmek için komşu komşu gezdiğim oluyor:)))

megoleman dedi ki...

sağol gülgün ablacım,içimi ferahlattın. ne zaman dr a gitsem kafam dahada karışmış olarak çıkıyorum.

Mon Petit Chou dedi ki...

sizin doktor bizim kızı görse ne yapardı acaba. 15 aylık ama daha yeni dokuz kilo oldu. 2 gündür toplasan bir kase yemek yemişdir. bunun da yarısını biraz önce çıkardı. anne olmak gerçekten çok zor ama hepimiz elimizden geleni yapıyoruz.

megoleman dedi ki...

kesinlikle katılıyorum.bebeklerin belli bir şablona oturtulmaya çalışılması çok saçma bencede. hem anneyi geriyor hem bebeği mutsuz ediyor.